Neden Çimstone?

Doğadaki en sert taşlardan biri olan kuvars mineralini günümüzün en son teknolojisiyle şekillendiren Çimstone, farklı kullanım alanlarına uygun yüzey kaplama malzemesi üretir. Yapısını oluşturan 7 mohs sertlikteki kuvars minerali sayesinde yüksek çizilme ve aşınma dayanımı gösterir.

Banko, tezgah, tezgah üstü duvar/pano uygulaması, iç mekan duvar, cephe, zemin gibi her tür yüzeyde kullanılabilen Çimstone masa, sehpa gibi dekoratif tasarımlarda da başarı ile uygulanır.

Kompakt yapısı ile sıvı emmez ve bu özelliği sayesinde leke tutmaz; asit ve bazların yıpratıcı etkilerine karşı yüksek dayanım gösterir. LGA hijyen raporu ve NSF sertifikasıyla hijyenik yapısı onaylanan ve Türk standartlarına uygun üretim yapan Çimstone, yiyeceklerin güvenle hazırlanacağı yüzeyler sunar. Doku ve tasarım alternatifleri ile günümüzün değişen mutfak ve banyo kültürlerini tamamlar.

Parlaklığını hammaddesi kuvarsın doğal ışıltısından alan Çimstone, kolay temizlenir, özel bir bakım gerektirmez. Doğal kaynakları korumaya odaklı ürün geliştirme anlayışı, üretiminde kullanılan yüksek teknoloji ve geri dönüşümden gelen ürün içeriği ile çevreye dosttur.