Kullanım kolaylığı ve farklı renkleriyle, Çimstone evlere şıklık katıyor

Kullanım kolaylığı ve farklı renkleriyle, Çimstone evlere şıklık katıyor

Türkiye’de ailelerin yaşam tarzları değişirken, mutfaklar da bu değişime ayak uydurarak sadece yemek pişirilen alanların ötesine geçiyor. Mutfaklar, evin diğer bölümleri kadar zaman geçirilen yaşam alanlarına dönüşüyor; mutfak tasarımları da buna göre şekilleniyor. Yeni teknolojilerin girmesiyle giderek daha konforlu ve misafirlerin ağırlandığı alanlar haline gelen mutfaklar, özellikle bayanların iş hayatındaki rolü arttıkça daha da fonksiyonel hale geliyor.

Kişisel zevklerini mutfağına yansıtmak isteyenler için tezgah seçimi ise büyük önem taşıyor. Çünkü tezgah, mutfağın bütün görünümünü tek başına değiştirebilen etkili bir unsur olarak karşımıza çıkıyor.
Siz de mutfak tezgahınızı değiştirmek istiyor ama bir türlü karar veremiyor musunuz? Banyo tezgahınızın hem kolay temizlenmesini hem de çizilmeye karşı dayanıklı olmasını mı istiyorsunuz? Seçenekler çok kısıtlı ve bir türlü aradığınız renk ve dokuları bulamıyor musunuz? Mutfağınız ve banyonuz sizin çok önemli ve bu yüzden kullanacağınız ürünün uzun yıllar dayanmasını istiyorsunuz, o halde Çimstone sizin markanız…

Çimstone avantajlıdır çünkü:

Çimstone, damar efektli ürünleriyle doğal taş dokularını kuvarsın sağlamlığıyla birleştirerek yüzeylere taşır.

Birbirinden farklı renk ve doku seçeneklerine sahip olan Çimstone, mutfak ve banyonuzda her tarzda mobilya, metal aksesuar ve inoks ürünlerle mükemmel uyum sağlar.

Beyaz, siyah, bej, gri tonlardaki Çimstone tezgahlar tik, venge, meşe, ceviz, abanoz ağaçları ile mükemmel uyum sağlarken cam, parlak lake kapakların ağırlıklı olduğu modern tasarımlara pastel renklerdeki Çimstone tezgahlar eşlik eder.

Farklı renklerin yanı sıra farklı doku seçenekleri de sunan Çimstone, ayna, cam, deniz kabuğu gibi efektli ürünleriyle diğer yüzey malzemelerinde bulunmayan seçenekleri sayesinde mobilyalarınızın yalın şıklığına hareket getirir.

Çimstone ile banko üzerinde ekmek tahtası olmadan kesme, dilimleme işlemlerinizi rahatlıkla yapabilir, yemek hazırlarken bankonun tamamı çalışma alanı olarak kullanılabilirsiniz.

NSF International tarafından hijyenik yapısı onaylanan Çimstone, üzerinde yiyeceklerin güvenle hazırlanacağı, kolay temizlenen, özel bakım gerektirmeyen ve yüzeyler sunar.

Kompakt yapısı sayesinde sıvı emmeyen Çimstone, bu özelliği sayesinde üzerinde leke tutmaz, asit ve bazların zararlı ve yıpratıcı etkisine karşı yüksek dayanıklılık gösterir.

Çimstone ürünleri mutfak ve banyo tezgahının yanı sıra, iç mekan duvar, dış cephe, merdiven, denizlik, süpürgelik ve zemin döşemesi olarak da kullanılmaktadır. Ayrıca masa, sehpa gibi dekoratif tasarımlarınız için de gönül rahatlığıyla uygulayabilirsiniz.

Parlaklığını, kuvarsın doğal ışıltısından alan Çimstone ile ilk günkü görünümünü yıllarca koruyarak mutfak ve banyonuzda sade ve şık bir görünüm elde edersiniz.

Çimstone, suda çözülebilen nötr bir deterjan ile kolayca temizlenebilir. Dolasıyla sizi, temizlik giderlerinizden önemli ölçüde tasarruf etmenizi sağlar ve temizlik sürelerinizi kısaltmanızı sağlar.

Kaliteli ürün ve müşteri odaklı hizmet yaklaşımları ile satış ve satış sonrası süreçlerde mutlak müşteri memnuniyeti sağlar.