Banyo Dekorasyon Önerileri

Banyo Dekorasyon Önerileri

Güne Çimstone ile güzel başlayın…

Unutmayın! Aslında banyolar, güne başlangıç noktanızdır. Sabahın ilk saatlerine mutlu ve enerjik başlamak, tamamen sizin elinizdedir. Banyonuzun zemini, tezgahı, duvarların rengi, dokusu ve parlaklığı işte bu yüzden çok önemlidir.

Hayatın tüm renklerini doğasında yaşatan Çimstone, sizin de banyonuzda olsun….

Küçük bir dokunuş bile banyonuzu baştan aşağı değiştirebilir. Banyo aksesuarlarınızı değiştirmek, ortama biraz renk katmak ya da duvarlarınıza bir kaç raf eklemek banyonuza yepyeni bir hava getirecektir.

Banyonuzu kişisel hâle getirin

Banyonuzu dekore ederken her şeyden önce kendi zevkinize uygun renkler ve banyo aksesuarları seçmelisiniz. Sade bir tarzınız varsa beyaz renkli; daha canlı renkleri seviyorsanız turuncu ve kırmızı gibi ateş renklerindeki aksesuarları ve havlu takımlarını tercih edebilirsiniz. Mutfakta tezgahında olduğu gibi banyonuz için de farklı renk ve dokudaki Çimstone tezgahlar ile banyonuza yeni bir hava katabilirsiniz.

Kozmetiklerinizin yerini belirleyin

Kişisel bakım, makyaj malzemeleri ve sabunları bir araya getirip özel bir yere yerleştirin. Banyoda sık kullanılan bu ürünleri şık kutulara koyabilir ya da onlar için özel alanlar oluşturabilirsiniz. Böylece, banyonuz hem daha işlevsel olur, hem de estetik bir görünüm kazanır. Unutmayın, bu yaz duvara monte edilen dik dolaplar da çok moda!

Banyonuzu kullanışlı hale getirin

Banyonuzda küçük ya da büyük mutlaka bir dolap için yer ayırın. Bir kaç küçük raf bile hayat kurtarıcı olabilir. Açık bir dolap tercih ederseniz zaman içinde raflardaki ürünlerin yerlerini değiştirerek de banyo dekorasyonunuzu farklılaştırabilirsiniz. Üstelik bu dolaplar, düzenli bir banyo için mutlaka şart!

Sadelikten yanaysanız…

Beyaz ya da toprak tonlarındaki banyolara hareket vermek için renkli aksesuarlar ve havlular kullanabilirsiniz. Çiçekli perdeler ve havlular, banyolarda bahar havası yaratır. Bir köşeye taze kır çiçekleri koymanız ise hem bir farklılık yaratır, hem de banyonuza çok yakışır.

Sıradanlıktan kurtulun

Banyo deyince ilk akla gelen renkler beyaz ve mavi tonlarıdır. Ama artık bu klasik renkleri görmek istemiyorsanız, duvarlarınızda canlı renkleri ya da günün modasına uygun antrasit ve gri tonları tercih edebilirsiniz. Mevcut dolabınızı koruyup sadece kapağını favori renginizle değiştirmeniz bile farklılık yaratacaktır.